PORTOFINO NUMANSDORP

PORTOFINO NUMANSDORP Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 532 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Portofino Numansdorp. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2022 om 19:21 Eten goed en nog lekker warm!
5 jul 2022 om 18:21 Goede service en lekker eten zeker weten!
2 jul 2022 om 20:06 Het was heerlijk!
29 jun 2022 om 19:49 Eten was top en erg lekker Vrij snel gebracht
21 jun 2022 om 20:25 Het was heerlijk en top bezorging. Snel ook
17 jun 2022 om 19:20 Het was altijd fantastisch totdat je een kortingscode hebt,als je dan besteld dan wordt je eten afgeraffeld.heb gelijk gebeld er werdt mij het voorstel gedaan gratis pizza of iets van de zelfde waarde,dus ik 1 wk wr bestld kreeg 2 blik 7 upflatter
16 jun 2022 om 21:17 Eten goed. Volgens opgegeven tijdstip geleverd.
14 jun 2022 om 20:52 Goed, snel, lekker, vriendelijke bezorgers
13 jun 2022 om 9:15 Eten was heerlijk, maar meer dan 2 uur moeten wachten eer dat het bezorgd werd!!! Nooit meer op zondag. Tussen door hadden we gebeld na 90 min ja nog 5 minuten uiteindelijk na 130 minuten stonden ze voor de deur.
7 jun 2022 om 11:39 Bestelling keurig op tijd geleverd , maar helaas niet compleet. Extra saus wel betaald niet geleverd & patat was koud. Pizza's zijn bij deze zaak overigens een aanrader.
6 jun 2022 om 19:07 Het eten was goed, maar we wachten nog steeds op de kapsalon doner. Wel betaald, maar nooit gekregen. Helaas...
2 jun 2022 om 21:38 Bezorgtijd was bijna een uur. Frietjes waren koud , en 1 broodje was in een wrap ipv een pita. Allee zelf weer opgewarmd.